top of page
Actini

Als leider in de sterilisatie technologie ontwerpt en produceert Actinie en scala aan systemen voor het saneren van afvalwater, die voldoen aan de strengste normen voor het behandelen van insluiting.

Deze decontaminatie systemen, die gebruikmaken van een thermische buis systeem, zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen van de fabrikanten van vaccins en laboratoria die werken met pathogenen van klasse P1 tot P4 ( BSL1 tot BSL4), en bieden een niveau van veiligheid en betrouwbaarheid, die door conventionele technieken niet kan worden geëvenaard

Odil

ODIL SAS is een gerenommeerd bedrijf gesitueerd in Dijon. De Steri+ O3 is het resultaat van 15 jaar hard werk  en onderzoek naar de best mogelijke oplossing om biologisch vloeibaar afval te behandelen.

Als resultaat van hun onderzoek hebben ze twee ecologisch verantwoorde machines ontworpen die een perfecte oplossing bieden om uw biologisch vloeibaar afval te inactiveren. De machines zijn perfect van toepassing in uw labo of op elke andere plaats waar besmettelijk biologisch vloeibaar afval geproduceerd wordt.

 

Een pluspunt is dat uw afval direct behandeld kan worden vanuit de box of per direct vanuit het diagnose toestel.

Phileas by Devea

Gespecialiseerd in desinfectie van oppervlakten via de lucht.

DEVEA is een jonge firma die kan steunen op meer dan 25 jaar ervaring van haar oprichter Jean- Marc EVANNO.

DEVEA is de specialist in diffusie technologie, die gebruikmaakt van ultra kleine deeltjes op een draaiende schijf.

Tesalys

Tesalys is een bedrijf dat geavanceerde oplossingen ontwikkeld voor de behandeling van biologisch gevaarlijk afval. Dit gebeurt vanuit Toulouse, een van de voorbeeld steden van Europese know-how, wat voor Tesalys de mogelijkheden bracht om de STEERIPLUS  technologie internationaal te ontwikkelen.
Met de STERIPLUS shredder-autoclaaf werd Tesalys al snel een leider op vlak van on-site behandeling van biologisch gevaarlijk afval.
Vandaag is Tesalys aanwezig in ruim 30 landen op 5 continenten.

bottom of page