top of page

Het ACT ECA water

EEN REVOLUTIE IN HET DESINFECTEREN EN REINIGEN VAN KLIMAATINSTALLATIES

Ecawaterkopie.png

Reining, ontvet en desinfecteer zonder schadelijke chemicaliën en veilig voor mens en installatie

In tijden van virale pandemie is het belangrijker dan ooit om te garanderen dat de lucht die door klimaatinstallaties worden verspreid volledig zuiver en bacterievrij is. De impact van airco- en ventilatiesystemen op de verspreiding van virussen en bacteriën is de laatste maanden een veelbesproken onderwerp.

 

Gelukkig is er nu het ECA Water, een revolutionaire oplossing waarmee koel- en klimaatinstallaties volledig hygiënisch schoongemaakt kunnen worden zonder dat er schadelijke chemicaliën aan te pas komen!
 

piggy-bank_edited.png

Geld besparend

leaves_edited.png

100% ecologisch

no-chemical_edited.png

Minder gebruik van chemicaliën

Je produceert zelf on-site je ontvetter of desinfectant waardoor de aankoop van reinigingsmiddelen overbodig wordt. 

Het ACT ECA Water breekt af tot water en zout. Je reinigt dus met een product dat niet schadelijk is voor mens of natuur!

Omdat er geen schadelijke chemicaliën te pas komen bij de generatie van het reinigings-middel worden beschermende kledij, handschoenen of andere extra maatregelen worden overbodig als je ECA Water gebruikt in plaats van klassieke reinigingsproducten

coronavirus_edited.png

100% biocide

Het ACT ECA Water is erkend is als biocide in de Benelux. Dit wil zeggen dat schadelijke organismen volledig vernietigd

Bekijk hier hoe onze referentie ABN Klimatisatie het ACT ECA Water gebruikt

Het ACT ECA System™

Het ACT ECA System™ transformeert water en zout in een vloeibaar schoonmaakmiddel: het ACT ECA Water.

 

Met de on-site generator produceer je gemakkelijk zelf je reinigingsmiddel. Je hoeft enkel water en het zout toe te voegen en de machine de rest laten doen. 

Met de generator maak je je eigen pH-neutrale en milieuvriendelijke ECT ECA Water:

  • ACT ECA Blue voor reiniging en desinfectie met een pH 7,5

  • ACT ECA Green: goed voor ontvetting en desinfectie met pH 9

 

Met deze beiden producten brengt u een klimaatinstallatie terug in topconditie op alle vlakken!

Waarom reinigen met ACT ECA Water?

Bacteriën en virussen maken geen kans

Reinigen met het ACT ECA water zorgt aan de ene kant voor een optimalisatie op vlak van het energieverbruik en de prestaties van de klimaatinstallatie en aan de andere kant voor een log-2 reductie (99%) van alle microbiologische activiteit zoals bacteriën en virussen in een klimaatinstallatie. De hoge desinfectiegraad van het ECA water combineert een korte contacttijd van het biocide met de klimaatinstallatie. 

Milieuvriendelijk

In tegenstelling tot traditionele reinigingssystemen gebruikt het ACT ECA Systeem geen giftige chemische stoffen en is hierdoor 100% natuurvriendelijk. Het water is dus ideaal om koelinstallaties te reinigen, aangezien er voldaan wordt aan de voorwaarden van natuurlijke en laag-GWP koudemiddelen. 

 

Je zult klanten dus niet meer hoeven te waarschuwen dat er schadelijke producten gebruikt moeten worden om hun systeem te reinigen. In onze oplossingen worden alleen maar natuurlijke producten gebruikt, meer specifiek natriumhydroxide NaOH en waterstofhypochloriet HOCl. Veilig voor mens en klimaatinstallatie.

ABN-Cleanroom-Technology-kleur-v2.png

“Met GreenX sla je twee vliegen in één klap. Er bestaat geen product dat zowel reinigt, ontvet als desinfecteert. Laat je niet misleiden door zogenaamde wonderproducten die alles tegelijk kunnen, want die bestaan niet! Door achtereenvolgens het ACT ECA Blue voor reiniging en desinfectie en ACT ECA Green voor ontvetting en desinfectie te gebruiken, breng je een klimaatinstallatie terug in topconditie, op alle vlak!”

Robrecht Sollie, ABN Klimatisatie

Graag meer info of een persoonlijk gesprek? 

Contacteer ons en zet de eerste stap naar een brandschone omgeving!

Dankjewel, wij contacteren jou zo snel mogelijk!

bottom of page